Hoe kijk jij naar de wereld? Is het glas voor jou half vol of half leeg?

Mijn glas is meestal half vol (behalve als ‘ie helemaal vol is natuurlijk). Dus als iemand verzucht ‘Waar gaat dat naartoe?’, dan denk ik optimistisch: ‘Naar de toekomst natuurlijk!’ (Lees ook de blog van ZZP Nederland over de rol van zzp’ers in de crisis). Maar meestal is dat niet hoe mensen die zin bedoelen.

Daar gaat dat naartoe

Het mooie van zzp-netwerk ONE vind ik, dat ik hier juist diezelfde positieve mensen tref. Begrijp me niet verkeerd, ik weet dat ook sommige ONE’ers het moeilijk hebben. Maar die verzuchten niet ‘Waar gaat dat naartoe?’ Nee, die zeggen: ‘Dáár ga ik naartoe!’ Ze zoeken naar nieuwe diensten, nieuwe samenwerking, nieuwe mogelijkheden.

Met wie doe jij liever zaken?

Of al die plannen slagen? Wie zal het zeggen? Een ding weet ik zeker: de combinatie van ‘doen’ en ‘positiviteit uitstralen’ heeft de meeste kans van slagen. Want zeg nou zelf, jij doet toch ook liever zaken met iemand die vooruit kijkt en optimistisch blijft?

Positief zaken doen?

Maak een afspraak voor een kennismaking; hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter het advies, de samenwerking en de overtuigende teksten. 

MENU