Maak je wel genoeg tamtam? Ben je iemand die zich afvraagt waarom je dat zou moeten doen, lees dan verder
Tamtam maken betekent dat je gezien en gehoord wordt. Een handige manier dus om weer even onder de aandacht te komen van bestaande en mogelijke klanten.

En als je over jouw vak praat, hoeft dat ook niet veel tijd te kosten: je weet waar je goed in bent en wat er op jouw vakgebied verandert. Deze blog is dus een oproep aan iedere ondernemer of marketing/communicatieafdeling om vaker tamtam te maken. En daar heb je talloze manieren voor. Denk aan een blog, een persbericht, een nieuwsbrief of allemaal tegelijk. En in een tijd dat er bosjes bedrijven omvallen, is het goed om te beseffen dat wie schrijft, blijft. Voor de buitenwereld het teken: je schrijft dus je bestaat!

Huur een tekstschrijver in

Lukt het je echt niet zelf (door bijvoorbeeld gebrek aan tijd, inspiratie of overtuigingskracht), tja, dan kun je altijd nog een tekstschrijver inhuren. Ja, ook als ghostwriter. En je bent dan echt niet de eerste. Of dacht je dat al die politici, burgemeesters en directeuren hun speeches zelf schrijven?

Meer weten?

Maak een afspraak voor een kennismaking; hoe beter we jouw bedrijf kennen, hoe beter het advies, de samenwerking en de overtuigende teksten. 

MENU