Disclaimer: voorwaarden voor gebruik van deze website

www.overtuigendeteksten.nl is een website van A-Z Partners in tekst. Voor het gebruik van deze website gelden de voorwaarden zoals je deze hieronder leest. Bezoek je deze website, dan gaan we ervan uit dat je deze voorwaarden kent en accepteert.

Over de informatie op deze website

De informatie die je op of via deze site treft, heeft een algemeen karakter voor algemeen gebruik. Deze informatie mag je dus niet zien als persoonlijk of professioneel advies. De informatie op onze website geeft je ook geen rechten.

De inhoud van de website stellen we zorgvuldig op. Toch kan het zijn dat sommige informatie verouderd, niet compleet of niet juist is. A-Z Partners in tekst kan de inhoud van de website ook op elk moment aanpassen zonder dat te melden.

Zie je een fout in onze informatie op de website? We vinden het fijn als je dit aan ons laat weten.

Links en verwijzingen

Op deze website staan eventueel (hyper)links naar websites of media van andere bedrijven of personen. Wij controleren deze websites of media niet. Ook hebben we hier geen technische of inhoudelijke controle over. Met een (hyper)link of verwijzing naar andere websites of media wekken we niet de indruk dat we een band of relatie met deze websites en de inhoud daarvan hebben. Of dat we die goedkeuren. Wij garanderen bovendien de beschikbaarheid van deze websites niet.

Mocht je zelf een (hyper)link willen maken van je website naar deze website, neem dan eerst contact met ons op.

Wie is verantwoordelijk?

Zoals gezegd geeft de informatie die je op of via deze website vindt, je geen rechten. Maak je dus gebruik van deze informatie, dan doe je dat op eigen risico. Daarom ben je zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van keuzes die je maakt op basis van deze informatie.

Wij zijn ook niet verantwoordelijk voor schade die ontstond doordat je (in)direct informatie van de website gebruikt. Ook niet voor schade die hierdoor zou kunnen ontstaan. Daarnaast zijn we niet verantwoordelijk voor schade die ontstaat doordat de website op een moment niet werkt. Of doordat je op dat moment informatie via deze website wilt opzoeken.

Gebruik van vorm, software & inhoud (intellectueel eigendomsrecht)

Deze website is beschermd door het auteursrecht en ander intellectueel eigendomsrecht van A-Z Partners in tekst. Dat geldt ook voor hoe de site eruitziet (vormgeving), de gebruikte software, alle inhoud en alle beelden op deze website. Je mag de inhoud van deze website bekijken en alleen een kopie maken voor eigen gebruik, als je er geen winst mee wilt maken. Met een kopie bedoelen we een print of download.

MENU