Een wereldfilmpje uit de koker van een Ensche- dese eenpitter. Wat een eer om hierin te mogen figureren. En wat een mooi vakwerk van maker Jos Gruyters.

Soorten startende ondernemers

Als kleine zelfstandige heb ik in ruim tien jaar tijd al veel ondernemers zien starten. De één aarzelend, de ander (te) overtuigd van zichzelf. En soms, heel soms zit er iemand tussen met kwaliteiten waarvan je meteen weet: dit moet iedereen ontdekken.

Parel onder de ondernemers

Eigenaar AV1 videoproducties

Jos Gruyters van AV1 videoproducties viel bij het hernieuwde contact eerder dit jaar meteen weer op. Door zijn uitstraling als André van Duin, maar vooral door zijn werkwijze als ondernemer: eerlijk, duidelijk, persoonlijk, met een flinke dosis lef en een nog grotere portie vakkennis van het maken van video’s. Zijn kwaliteiten móét u ervaren.

Parel van een cadeau

Jos Gruyters bood zzp-club Ondernemers Netwerk Enschede (ONE) voor het vijfjarig bestaan een promotiefilmpje aan. Zo’n vijftien ONE’ers mochten zich na een ‘strenge’ selectie hierin laten zien. Ook ik. Het resultaat is verbluffend. Niet omdat ik erin zit, maar omdat het filmpje de vereniging neerzet op het niveau van de groten der aarde. Zó maak je dus van iets eenvoudigs iets heel bijzonders.

MENU