Online cursus creatief schrijven: cursus vol inspiratie

Een nieuws(brief)bericht, een blog of andere (web)tekst – soms is het best lastig om origineel te zijn. Toch is dat hard nodig; saaie berichten, daar zit immers niemand op te wachten. Hoe houdt u het dan spannend? En hoe zorgt u voor originele invalshoeken, zodat lezers zich al meteen aangetrokken voelen als door een magneet? De online cursus creatief schrijven (cursus vol inspiratie) van Partners in tekst helpt.

In 2 dagdelen wordt u supercreatief

Met deze online cursus creatief schrijven krijgt u in 2 morgens een schat aan inspiratie om voortaan van elke tekst iets creatiefs te maken.  

Inhoud van de creatief-schrijven-cursus

  • Sessie 1: zie inhoud van de training overtuigende teksten
  • Sessie 2: zeven invalshoeken die elke vastgelopen tekst een verrassend creatieve draai geven

U gaat zelf tijdens de cursus oefenen met deze invalshoeken. Zo ontdekt u dat elke tekst zich leent om het verhaal verrassend op gang te brengen of flink op te leuken. Júist ogenschijnlijk saaie informatie. Bent u van nature niet zo creatief? Gegarandeerd dat ook ú na deze cursus de ogen op uw originele, creatieve tekst gericht weet.

Tarief online cursus creatief schrijven 

U betaalt slechts €385 (ex. btw) voor de 2 morgens samen, inclusief de workshop Overtuigende tekst.

Meer info?

Creatief schrijven? Uw weg begint hier! Lees meer over data en aanpak van de workshop, bekijk deelnemersreactiesvraag om een incompanytraject of reserveer meteen uw online cursus creatief schrijven: ’n cursus vol creatieve invalshoeken.

MENU