Over ons

Wie zijn de mensen achter Partners in tekst. Met wie werken we samen. Waar kun je ons vinden in de media. Hoe spijkeren we onze kennis bij. En nog veel meer informatie over Partners in tekst. Meer weten? Je kunt ons ook altijd bellen of mailen natuurlijk!

Over Partners in tekst

Partners in tekst  bestaat sinds 2001 en zet sindsdien een team van enthousiaste copywriters in om jouw business te laten groeien. Of leer teksten schrijven via onze trainingsprogramma’s.

Over Loes Grooters

Eigenaresse van Partners in tekst is Loes Grooters. Zij verzorgt al jaren tekst voor allerlei opdrachtgevers in de zakelijke markt, consumentenmarkt en zorg- en welzijnsbranche.

Tekstkennis en tekstkwaliteit

Hoe houdt Partners in tekst de kennis van taal en tekst op peil? Door het regelmatig bijwonen van bijeenkomsten, volgen van workshops en webinars (online seminar).

Persbericht versturen

Ondernemerskennis

Waar haalt Partners in tekst de ondernemerskennis en -kwaliteit vandaan? Onder meer door het regelmatig bezoeken van businessbijeenkomsten en netwerken. Lees hier welke dat zijn.

Partners in Media

Sponsored media, reclame – wil je dit op een originele, onderscheidende en betaalbare manier geregeld hebben? Dan zit je bij Partners in Media (PiM) goed.

Samenwerken met

Heb je naast schrijfwerk vormgeving nodig? Of fotografie? Een goede webbouw of iemand die je in Google nóg hoger helpt te komen met jouw website? Lees waar Partners in tekst graag mee samenwerkt.

In de pers

Ons goedkoopste advies dat je het meest kan opleveren? Regelmatig van je laten horen bij de pers. Zelf doen we dat ook. Gepland en ongepland verschijnen er publicaties en foto’s over ons.

Nominatie

Werk dat wij voor SKE kinderopvang schreven, is geselecteerd voor de titel Beste Jaarverslag 2012. Daarmee is het bewijs geleverd: zelfs saaie info veranderen we in een prettig leesbaar verhaal.

MENU