Over Partners in tekst

Partners in tekst  bestaat sinds 2001 en zet sindsdien een team van enthousiaste copywriters in om jouw business te laten groeien; via door ons geschreven overtuigende tekst. Of via overtuigende teksten die je zelf leert schrijven dankzij ons eigen ontwikkelde, succesvolle trainingsprogramma Overtuigende tekst schrijven (voor algemene overtuigende tekst, webtekst, nieuwsbrief en meer). Talloze organisaties lieten zich al door ons trainen. Van Kamer van Koophandel tot Wildlands Emmen en van Catalpa Kinderopvang tot de gezondheidsdienst van de COA (asielzoekers).

Jouw zekerheid voor kwaliteit

Je ontvangt standaard een garantiebewijs voor begrijpelijke taal én overtuigende teksten die jouw (nieuwe) klanten aanzetten tot actie. Daarnaast bieden wij zekerheid over de kwaliteit dankzij het erkende lidmaatschap van Tekstnet, de beroepsvereniging voor tekstschrijvers.

Blijvend werken aan kwaliteit en kennisgroei

Jouw tekst gaat met de tijd mee: via beroepsverenigingen voor tekstschrijvers (Tekstnet) en communicatieprofessionals (Logeion) vergroten wij onze kennis, bijvoorbeeld dankzij cursussen en workshops. Ook op het gebied van vindbare websites (SEO). Dat betekent: op de hoogte blijven van nieuwe marketingtechnieken, schrijfmethodes en overtuigend benaderen van lezers. Onze tekst sluit dus altijd aan bij jouw lezers én bij de tijd. Welke kennis we onlangs bijspijkerden? Zie tekstkwaliteit.

Lees meer over de achtergrond en kwaliteiten van Loes Grooters.

Kwaliteitsbewijzen en betrokkenheid

Wij zijn aangesloten en/of betrokken bij

  • Tekstnet, kwaliteitskeurmerk en beroepsvereniging tekstschrijvers
  • ZZP Nederland, belangenvereniging voor kleine zelfstandigen
  • Logeion, beroepsvereniging communicatiespecialisten
  • IKT, Industriële Kring Twente

Lees ook verder over de inzet als vrijwilliger (maatschappelijke betrokkenheid) van Partners in tekst en Loes Grooters. Meer weten? Neem contact op.

MENU