Over Partners in tekst

Partners in tekst  staat voor een team van pittige copywriters dat al jaren partner in tekst is voor vele opdrachtgevers en de meest uiteenlopende tekstopdrachten, van Actiereclame tot Zakenbrief. 

Uw zekerheid voor kwaliteit

U hebt altijd rechtstreeks contact met (mede-)eigenaresse Loes Grooters. Waar mogelijk schrijft zij zelf uw tekst. Waar nodig schakelt ze hiervoor – in overleg – anderen in; de regie, coördinatie en verantwoordelijkheid voor de kwaliteit houdt ze daarbij zelf. U ontvangt daarbij standaard een leesbaarheidsgarantie (zie begrijpelijke tekst) én overtuigende teksten die uw (nieuwe) klanten aanzetten tot actie.

Nog meer kwaliteit dankzij kennisgroei

Uw tekst gaat met de tijd mee: via beroepsverenigingen voor tekstschrijvers (Tekstnet) en communicatieprofessionals (Logeion) vergroten wij onze kennis, bijvoorbeeld dankzij cursussen en workshops. Ook op het gebied van vindbare websites (SEO). Dat betekent: op de hoogte blijven van nieuwe marketingtechnieken, schrijfmethodes en overtuigend benaderen van lezers. Onze tekst sluit dus altijd aan bij uw lezers én bij de tijd. Lees welke kennis we onlangs bijspijkerden, zie tekstkwaliteit >>

Lees meer over de achtergrond en kwaliteiten van Loes Grooters >>

Ondernemers vooruit helpen met nieuwe activiteiten

Ondernemen is vooruit denken en anderen helpen. Daarom is Partners in tekst (mede-)bedenker en/of uitvoerder van de volgende activiteiten:

  • eigen trainingsprogramma Schrijven met Overtuigingskracht (voor algemene overtuigende teksten en voor onder meer webtekst, nieuwsbrief, mailing en folder)
  • e-marketingmiddagen met e-Zense in Almelo
  • marketing voor de kinderopvang Gewoon Doen Communicatie
  • OplossingenCarrousel (webredactie voor korte, terugkerende workshops)
  • evenementen- en koopzondagkrant Kijk! Je vindt het in Borne

Kwaliteitsbewijzen en betrokkenheid

Wij zijn aangesloten en/of betrokken bij

  • Tekstnet, kwaliteitskeurmerk en beroepsvereniging tekstschrijvers
  • Logeion, beroepsvereniging communicatiespecialisten
  • ZZP Nederland, belangenvereniging voor kleine zelfstandigen

Lees ook verder over de inzet als vrijwilliger (maatschappelijke betrokkenheid) van Partners in tekst en Loes Grooters >>

Meer weten? Neem contact op.

MENU