ArtEZ University of the Arts

, ,

Soms krijgen we heel bijzondere vragen binnen. We zijn dan wel copywriters, tóch proberen we óók dan oplossingen te vinden. Bijvoorbeeld door door te verwijzen naar een partner in ons netwerk. Óf door iets te doen wat normaal bij ons schrijfwerk hoort, maar wat we niet als aparte dienst aanbieden. In het geval van ArtEZ University of Arts betekende dat: het jaarverslag opmaken en ‘rechtzetten’.

De uitdaging: tabellen, kopjes én tijdsdruk

Aan het jaarverslag 2022 van ArtEZ werkten allerlei mensen mee. Gevolg? Een wirwar aan lettertypes, lettergroottes, kopjes, opsommingstekens en niet-uitlijnende tabellen. En door ziekte was er óók nog eens een deadline: binnen 1 werkdag moest het bestand compleet aangepakt worden.

Onze rol: eenheid scheppen en ‘aanpoten’

Gelukkig kregen we deze vraag wel een paar dagen voor de werkelijke productiedag; hierdoor konden we in overleg met andere opdrachtgevers ruimte creëren. Vervolgens ruimden we hier één complete dag voor in, van ’s morgens vroeg tot letterlijk diep in de nacht. We creëerden daarbij eenheid in alle pagina’s, letters, tekens en tabellen. 

Mede dankzij een bijzonder prettige en soepele samenwerking met de ad interim secretaris van het College van Bestuur van ArtEZ wisten we onder deze enorme druk tot een prachtig eindresultaat te komen.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

10 juli 2022

MENU