Als eventbureau online en live events organiseren voor Dell? Dat is een kolfje naar de hand van Next Event uit België. Om ook nog eens het juiste publiek te trekken, zorgt Next Event voor wervende evenementenartikelen in belangrijke online media. Voor de Nederlandstalige markt wil ze wél zeker weten dat er in de teksten geen ‘gekke’ Belgische woorden of uitdrukkingen staan. Daarom schrijven wij deze artikelen.

De uitdaging: IT-techniek begrijpelijk maken

De input en briefing is altijd supercorrect en uitgebreid; dát geeft houvast om in te lezen en uit te diepen. Dat is ook nodig, want zelfs onze IT-schrijvers klapperen soms met hun oren van het jargon dat hierin staat. Aan ons de uitdaging om het artikel inhoud en diep te geven en tegelijkertijd de eenvoud te bewaren om lezers uit te nodigen voor het event.

Onze rol: vereenvoudigen

Dankzij IT-experts in ons schrijversteam weten we allereerst zélf precies waar het event over gaat. Daarnaast, minstens zo belangrijk, vertalen we die informatie naar begrijpelijke informatie; informatie die lezers aanspoort om in actie te komen op IT-(beveiligings)gebied en zich aan te melden. 

Overtuig je zelf van enkele door ons geschreven Dell-artikelen:

Vaardigheden

Gepubliceerd op

25 juni 2022

MENU