Als eventbureau ben je vaak al druk genoeg met events organiseren. En dan moet je ook nog eens in korte tijd uitnodigingen en mailings verzorgen om publiek te trekken. Next Event uit België verzorgt dit alles al jaren voor Dell. Voor de Nederlandstalige markt wil ze wél zeker weten dat er in de teksten geen ‘gekke’ Belgische woorden of uitdrukkingen staan. Daarom helpen wij met schrijven van de mailings, uitnodigingen en wervende artikelen in online vakmedia.

De uitdaging: tijdsdruk

De input en briefing is altijd supercorrect en uitgebreid; dát geeft houvast om in te lezen en uit te diepen. Wel speelt meestal een heel korte deadline; soms van 1 tot slechts enkele dagen. Altijd uitdagend in een wereld waarin onze agenda meestal al weken in het voren gevuld is…

Onze rol: vereenvoudigen en versnellen

In ons team maken we graag tijd om de mailingteksten met zorg op te stellen. Overtuigend, informatief én ook begrijpelijk voor de mindere IT-kenners in de Dell-klantenkring. Gelukkig presteren wij onder druk het best. Dus we gooien er daarbij graag een schepje bovenop om de tekst goed, op tijd én sterk te krijgen.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

5 juli 2022

MENU