Elke twee maanden schrijven we artikelen voor IKT (Industriële Kring Twente). Deze verschijnen in ondernemersblad Twentevisie, De ene keer ontstaat het artikel op basis van een telefonisch of persoonlijk interview, de andere keer door een bijeenkomst bij te wonen. Hieronder zit u de artikelen van februari 2018.

Week van de Techniek

Voor de Industriële Kring Twente houden wij elke twee maanden diverse telefonische interviews. Insteek? Zoeken naar inspiratie bij ondernemers, onderwijs en overheid. Zoals bij het verhaal van Annemarie Heuvel, die via basisscholen kinderen al enthousiast maakt voor techniek.

Laat u inspireren door de artikelen van januari:

Korte aankondigingen

Elke twee maanden kondigt IKT verschillende activiteiten aan in Twentevisie. Steevast vertalen wij die naar aantrekkelijke, vlotte berichten zodat mensen zich aanmelden.

Marijn van der Wal

Op basis van inspirerend telefoongesprek het bedrijf Ankerslot en ondernemer Marijn van der Wal van zijn beste kant laten zien in Twentevisie

Circulair ondernemen

Duurzaam ondernemen

Soms is informatie droog en saai. Hoe breng je het dan over de bühne bij ondernemers? Door naar nieuwe insteken te zoeken. Dat lukte in het geval van de Green Business Club Twente in het artikel over circulair ondernemen.

Familiebedrijf Burbach makelaars

Familiebedrijven bleven in tijden van de economische crisis opvallend beter overeind. Aanleiding voor een eigen bedachte rubriek in de Twentevisie. In deze editie staan vader en zoon Burbach centraal. In de artikelenreeks schetsen we verschillen tussen vroeger en nu. Ook delen we waardes en tips voor andere ondernemers.

Marcel Disberg

Een vaste rubriek op de IKT-pagina’s in Twentevisie is: de Ambassadeur. Dit keer staat Marcel Disberg centraal. Hij spoort andere ondernemers aan lid te worden van IKT door te schetsen wat hij aan het lidmaatschap heeft.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

28 februari 2018

MENU