Elke twee maanden schrijven we artikelen voor IKT (Industriële Kring Twente). Deze verschijnen in ondernemersblad Twentevisie, De ene keer ontstaat het artikel op basis van een telefonisch of persoonlijk interview, de andere keer door een bijeenkomst bij te wonen. Hieronder zit u de artikelen van april 2018.

Jos Tijink

In een persoonlijk interview moedigt Jos Tijink belangstellende ondernemers aan lid te worden van IKT. Hij deelt daarbij zijn ervaringen én vertelt over zijn bedrijf.

Korte aankondigingen

Student-ondernemer

Hoe inspireer je ondernemers om studenten in te schakelen? Door te laten zien dat ze een verrijking vormen. Het bedrijf Tronex gaf hierover een interview en liet zien hoe boeiend cultuurverschillen zijn als je werkt met een internationale student. En hoe je van elkaar leert.

Bestuurkanjers

Serie van korte portretten van nieuwe bestuursleden bij IKT. Op eigen initiatief opgedeeld in wat zakelijks, wat persoonlijks, wat over hun motivatie en wat ludieks

Green BusinessClub Twente

duurzaam ondernemen

Een best wel saai verslag, dat kregen we aangeleverd over een brainstormdag. Wij toverden dit verslag om in een aantrekkelijk verhaal waar ook ondernemers die er niet bij waren achteraf nog iets aan hebben.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

30 april 2018

MENU