Sensata

Techniek

De leden van IKT bezoeken geregeld een van de aangesloten bedrijven.Op basis van zo’n inspirerende rondleiding en presentatie bij Sensata, mochten wij een artikel schrijven. Daarbij kozen we voor een invalshoek met een veelbelovend geheim. Om het leesbaar te houden plaatsten we daarna een kader met wat basisscijfers; in tekst is dat een droge aaneenschakeling van saaie informatie. In een kader valt het op en wordt het interessant.

Column

Geregeld werken wij als ghostwriter voor mensen en bedrijven: een column schrijven uit hun naam. Bij IKT deden we dit 2 jaar lang voor de voorzitter. Het daagde ons uit woorden te kiezen die bij de voorzitter passen en tegelijkertijd de uitstraling van het IKT – die soms nog als wat stoffig en verouderd werd gezien – mee te helpen opfrissen. Hoe? Door moderne woordkeus, vlotte wending en een lekker leesbaar verhaal.

Port of Twente

Wat doe je als je baanbrekend waternieuws hebt voor grotere bedrijven in Twente? En als je dat ook aantrekkelijk wilt maken voor een breder publiek? Dan laat je nu eens niet de standaardmannen hun verhaal doen, maar kies je een vrouw als boegbeeld. Letterlijk. En begin je met een ludieke kop die een glimlach van herkenning oproept in álle sectoren. Met dank aan de vooruitstrevende Anne-Ruth Scheijgrond.

Solar Team Twente

Scholing

Nieuwe leden van IKT stellen zich met trots voor. Aan de hand van een aantal vragen geven we die ruimte. Daarbij selecteren we de antwoorden op leesbaarheid en gebruiken we alleen de leukste en nuttigste voor publicatie. En het meest prikkelende deel uit het gesprek komt in een uitgelichte quote. Zoals bij het Solar Team Twente.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

30 april 2019

MENU