Voorwoord

column

Via enkele steekwoorden schrijven wij tweemaandelijks de voorzitterscolumn van de Industriële Kring Twente in ondernemersblad Twentevisie. Vanuit het verleden heeft dit netwerk een wat stoffig imago. Mede om dit op te poetsen zoeken we het bij onder meer het voorwoord in een luchtige, soms zelfs een ludieke, aanpak. Voor het voorwoord ‘Han & de 24 netwerken’ lieten we ons inspireren door Ali Baba en de 40 rovers…

Wimm

scholing

Veel bedrijven laten kansen liggen als het gaat om training van medewerkers en vinden van nieuwe arbeidskrachten. Dankzij een telefonisch interview met Manon Smellink (van organisatie Wimm) en creatieve invalshoek vonden we een aantrekkelijke manier om dit onder de aandacht te brengen. Gepubliceerd in ondernemersblad Twentevisie.

Hans Lesscher

techniek

Een van de meest inspirerende en vernieuwende ondernemers van Twente, Hans Lesscher, deelde zijn ideeën in een telefonisch interview. Na afloop deelden we zijn verhaal in handige en prikkelende vragen in. Gepubliceerd in Twentevisie voor IKT.

Korte aankondigingen

Elke twee maanden kondigt IKT verschillende activiteiten aan in Twentevisie. De uitdaging is dit op een aantrekkelijke, vlotte manier uit te werken, zodat mensen zich aanmelden. Wij bedachten daarbij een opzet om met grappige memoblaadjes, een foto en verrassende kop te werken.

Rode Loper

duurzaam ondernemen

Mark Rutte kwam naar Twente voor dé nieuwjaarsbijeenkomst van ondernemend Twente. Harm Edens praatte deze bijeenkomst, de Rode Loper, aan elkaar. Het thema: Duurzaam ondernemen. Wij mochten erbij zijn en leuke quotes optekenen voor publicatie bij door ons gekozen foto’s. Gepubliceerd in Twentevisie.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

22 februari 2019

MENU