Elke twee maanden schrijven we artikelen voor IKT (Industriële Kring Twente). Deze verschijnen in ondernemersblad Twentevisie, De ene keer ontstaat het artikel op basis van een telefonisch of persoonlijk interview, de andere keer door een bijeenkomst bij te wonen. Hieronder zit u de artikelen van oktober 2019.

Twente Airport

Kinderopvang

Na een bijzonder boeiend telefACoongesprek mochten we de bijzonderheden van Meilte de Groot en Twente Airport bekend maken bij de lezers van Twentevisie.

‘Groeimiddel’

Dankzij een uitgebreid gesprek over ondernemen, ervaring en toekomstverwachting konden we een verrassend verhaal van de nieuwe MKB Ondernemersadviseur Nicoline van der Schaft publiceren.

Student-ondernemer

Doe eens gek, groei als onderneming in kennis dankzij een onderzoeksstudent. Dat idee staat centraal in de rubriek student-ondernemer. Met als resultaat: verrassende ideeën.

Onwijs ondernemen

Tijdens een interview over een nieuw event kwam zo veel creativiteit los, dat we zelfs de naam voor het event verzonnen. Het evenement bracht onderwijs en ondernemers samen. Omdat ondernemers veel te winnen hebben op dit gebied, inspireerde dit ons tot de naam ‘on(der)wijs ondernemen’.

Korte aankondigingen

Vaardigheden

Gepubliceerd op

31 oktober 2018

MENU