IMK Opleidingen

, ,

Gevolgen van corona zijn er overal. Bijvoorbeeld als je een opleiding of training volgt en ineens online verder moet. Dankzij een telefonisch interview mochten wij in beeld brengen hoe dat voor een deelnemer van een IMK-training is.

Input via briefingsformulier

IMK werkt hiervoor met heel praktische briefingsformulieren. Daarin staan wensen over onder meer de lengte, de insteek, de toon van het artikel. En natuurlijk achtergrondinformatie. Telefonisch licht de organisatie het daarnaast toe.. En bij vragen staat ook de trainer paraat om input te geven; een heel prettige manier van werken.

Compleet ‘tekstpakketje’

We werkten dankzij het interview en het briefingsformulier het artikel over de HRM-studie uit en legden het voor akkoord voor aan de geïnterviewde. IMK gebruikt het daarna heel slim; op de site, via haar nieuwsbrief, via de socialmediakanalen. Daarom schrijven we na afloop van het artikel ook deze berichtjes er meteen bij. Zo ontstaat een kant en klaar pakketje voor uitgebreide communicatie naar allerlei kanalen. Ga naar het complete artikel.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

19 maart 2021

MENU