Visma Verzuim

,

Deze opdrachtgever wil goed gevonden worden in Google. De nieuwe website van het bedrijf hadden we al geschreven; door inhoudelijke keuzes zaten in die pagina’s geen zoekwoorden. De volgende fase was daarom: blogs schrijven mét zoekwoorden.

Onze rol: persoonlijke touch

Een van de marketingmensen bij Visma Verzuim schrijft sinds de start van de website blogs; hij weet als geen ander wat er bij de doelgroep leeft. Vóór publicatie gaan de blogs langs ons. Meestal zijn de blogs informatief, maar mist de aantrekkelijkheid. Daarom herschrijven we de blogs meestal in een vlottere en persoonlijke stijl. Met voorbeeldjes, een beetje humor. Alsof we van mens tot mens praten.

Onze rol: op natuurlijke manier zoekwoorden toevoegen

Ook doen we standaard een zoekwoordonderzoek. Relevante woorden die daaruit komen, verwerken we in de blog: op de juiste plekken en vooral op een natuurlijke manier (!). Want gevonden worden door Google is leuk, maar als de lezer daarna afhaakt, sla je de plank mis. Daarom zetten we de lezer voorop en kijken we welke woorden passen bij de inhoud. In plaats van andersom.

Bekijk hier een aantal blogs:

Vaardigheden

Gepubliceerd op

25 april 2022

MENU