Twentenaren vitaler maken dankzij inzet van technologie zoals e-health. Dat is het doel van de Stichting Vitaal Twente. Bijna heel zorgend Twente, alle Twentse gemeenten, alle grote kennis/onderwijsinstellingen en een zorgverzekeraar komen daarom voor dit doel in deze stichting samen. Dat zorgde in het verleden voor lange, saaie en ambtelijk geschreven teksten…

Onze rol: maandelijkse nieuwsbrieven

Een van onze belangrijkste taken vanaf de start van de samenwerking? Elke maand nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de Vitaal Cafés schrijven en versturen. In de nieuwsbrieven koppelen we ook de uitkomsten van vorige cafés terug; niet als saai verslag, maar met de relevante leerpunten voor de zorgsector uitgelicht. Ook presenteren we krachtige praktijkvoorbeelden ter inspiratie. Dit alles in een aantrekkelijk jasje opgemaakt.

Meer rollen: opmaak

Voor de nieuwsbrieven werkten we tot 2021 met e-mailsoftware Mailchimp, sinds de AVG-wet met LaPosta. Voor elke editie polsen we betrokkenen, zoeken we online naar sprekende afbeeldingen en verpakken we de inhoud op een manier die aanspreekt.

De basis: jaarplan, coördinatie & planning

Aan de basis van alle uitingen die we verzorgen voor Vitaal Twente, ligt het jaarplan dat wij elk jaar schrijven. Daarbij pakken we ook complete coördinatie en planning op.

Ga naar enkele nieuwsbrieven:

Of bekijk het overzicht van de meest recente nieuwsbrieven.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

15 juni 2022

MENU