Horesca magazine ’17

Horesca magazine ’17

Thema: Koken met thee. Schrijven van compleet magazine ´tlekkerst. Op basis van telefonische interviews. Quotes uitlichten, creatieve en prikkelende intro’s en koppen schrijven. Laten goedkeuren door geïnterviewden en eventuele aanpassingen verwerken. In...
Horesca snackmagazine ’17

Horesca snackmagazine ’17

Schrijven van compleet magazine ´tlekkerst. Op basis van telefonische interviews. Quotes uitlichten, creatieve en prikkelende intro’s en koppen schrijven. Laten goedkeuren door geïnterviewden en eventuele aanpassingen verwerken. In opdracht van Estian...
Horesca lente 2016

Horesca lente 2016

Uitgevoerd werk: Op basis van telefonisch interview restaurateurs inspireren met een praktijkverhaal over duurzaam ondernemen. Gepubliceerd in halfjaarlijks vakblad ‘tlekkerst, edtie voorjaar 2016. In opdracht van Estian Bekijk de complete voorjaarseditie...
Horesca excl. magazine ’16

Horesca excl. magazine ’16

Voorjaar 2016. Thema: Bloemen. Schrijven van compleet magazine ´tlekkerst. Op basis van telefonische interviews. Quotes uitlichten, creatieve en prikkelende intro’s en koppen schrijven. Laten goedkeuren door geïnterviewden en eventuele aanpassingen verwerken. In...
Horesca snackmagazine ’16

Horesca snackmagazine ’16

Schrijven van compleet magazine ´tlekkerst op basis van telefonische interviews met leveranciers, cafetariahouders en meer. Quotes uitlichten, creatieve en prikkelende intro’s en koppen schrijven. Laten goedkeuren door geïnterviewden en eventuele aanpassingen...
MENU