Live of online cursus ‘Creatief schrijven: cursus vol inspiratie’

Een nieuws(brief)bericht, een blog of andere (web)tekst – soms is het best lastig om origineel te zijn. Toch is dat hard nodig; saaie berichten, daar zit immers niemand op te wachten. Hoe houd je het dan spannend? En hoe zorg je voor originele invalshoeken, zodat lezers zich aangetrokken voelen als door een magneet? De (naar keuze) live of online cursus ‘Creatief schrijven: cursus vol inspiratie’ van Partners in tekst helpt.

In 2 dagdelen word je supercreatief

Met deze online cursus creatief schrijven krijg je in 2 morgens een schat aan inspiratie om voortaan van elke tekst iets creatiefs te maken.  

Inhoud online cursus ‘Creatief schrijven: cursus vol inspiratie’

  • Sessie 1: zie inhoud van de workshop Overtuigende tekst schrijven
  • Sessie 2: zeven invalshoeken die elke vastgelopen tekst een verrassend creatieve draai geven

Je gaat zelf tijdens de cursus oefenen met deze invalshoeken. Zo ontdek je dat elke tekst zich leent om het verhaal verrassend op gang te brengen of flink op te leuken. Júist ogenschijnlijk saaie informatie. Ben je van nature niet zo creatief? Gegarandeerd dat ook jij na deze cursus de ogen op jouw originele, creatieve tekst gericht weet.

Tarief online cursus ‘Creatief schrijven: cursus vol inspiratie’

Je betaalt slechts € 410,- (exclusief btw) voor de 2 morgens samen, inclusief de workshop Overtuigende tekst schrijven.

Meer info?

Creatief schrijven? Jouw weg begint hier! Lees meer over data en aanpak van de workshop, bekijk deelnemersreactiesvraag om een incompanytraject of reserveer meteen jouw live of online cursus.

MENU